We hopen dat we vanaf half januari de activiteiten in het atelier kunnen hervatten.

Beschikbare data 2021

De lessen in 2022.

Vanaf januari vervolgen de teken en schilderlessen zich. Er wordt geschilderd in het sfeervolle, authentieke atelier in de eeuwenoude boerderij. De begeleiding wordt enthousiast en deskundig gegeven door Liesbeth van Houselt, zelf kunstschilder, met een jarenlange ervaring op het gebied van het verzorgen van schilderlessen.

De begeleiding wordt aangepast aan het niveau van de cursist en is dus individueel gericht. Sommige thema’s zullen echter ook groepsgewijs behandeld worden. Beginners en gevorderden zitten samen in een groep. Aan het eind van de les wordt gezamenlijk het werk van die dag bekeken en geëvalueerd, altijd in een positieve sfeer!

De lessen vinden wekelijks plaats.

Ook is het mogelijk om voor een losse lesdag te kiezen. Dit is een dag inclusief lunch en vindt ongeveer 1x in de maand plaats.

DATA LESBLOK:

*woensdagmorgen 19, 26 januari en/of 2, 9, 16, 23 februari

*woensdagavond 19, 26 januari en/of 2, 9, 16, 23 februari

TIJDEN:

*ochtend 9.15-11.45u

*avond 19.30-22.00u

DATA LOSSE LESDAG:

*zaterdag 29 januari 9.30-14.30u

Kosten voor deelname

U kunt inschrijven voor een blok van 4 achtereenvolgende lessen, of een blok van 8 achtereenvolgende lessen. Bij lessen waarbij gewerkt wordt met eigen materiaal:

*4 lessen €75,=

*8 lessen €140,=

Bij lessen waarbij materiaal uit het atelier wordt gebruikt zoals verf, penselen, afscheurpalet (schilderdoek moet apart worden aangeschaft) komt er een bedrag van €15,= per 4 lessen bij. Dit is geschikt voor cursisten die niet eerder hebben geschilderd en nog niet alle materialen zelf willen aanschaffen:

*4 lessen €90,=

*8 lessen €170,=

Samen met de goede sfeer en professionele, leerzame lessen krijgt u gratis koffie, thee en iets lekkers.

KOSTEN LOSSE LESDAG:

*€42,50 inclusief eenvoudige lunch. Zelf je materialen meenemen, ook schilderdoek.

*€49,50 inclusief eenvoudige lunch, inclusief gebruik materialen uit het atelier. Exclusief schilderdoek.

Wil je inschrijven?

Dit kan telefonisch 0618073348 (bij Liesbeth van Houselt) of via de mail info@hofvanmeden.nl

Voor de aanvang van de lessen ontvangt u een bevestiging, met daarin alle benodigde informatie. Er dient voor aanvang van de lessen betaald te zijn, dan is uw inschrijving definitief.