Vanaf woensdag 5 oktober starten de najaarslessen.

Beschikbare data 2021

De lessen in 2022.

Er wordt geschilderd in het sfeervolle, authentieke atelier in de eeuwenoude boerderij. De begeleiding wordt enthousiast en deskundig gegeven door Liesbeth van Houselt, zelf kunstschilder, met een jarenlange ervaring op het gebied van het verzorgen van schilderlessen.

De begeleiding wordt aangepast aan het niveau van de cursist en is dus individueel gericht. Sommige thema’s zullen echter ook groepsgewijs behandeld worden. Beginners en gevorderden zitten samen in een groep. Aan het eind van de les wordt gezamenlijk het werk van die dag bekeken en geëvalueerd, altijd in een positieve sfeer!

De vaste lessen vinden om de week plaats.

Inloopatelier:

Ook is het mogelijk om (incidenteel) te komen schilderen op de vrijdagmorgen. Je hoeft je niet aan te melden en bent welkom tussen 9.15-11.45u

DATA LESBLOK:

Op dit moment is er zomervakantie in het atelier. Vanaf 5 oktober starten de lessen en zijn de data:

Woensdagmorgen 5, 19 okt., 2, 16, 30 nov.

Donderdagavond 6, 20 okt., 3, 17 nov, 1 dec.

Inloopatelier iedere vrijdagmorgen van 7 oktober t/m 2 december, tussen 9.15-11.45

Kosten voor deelname

De 5 lessen in het najaar kosten:

€90,= bij het gebruiken van eigen materiaal

€107,50 bij gebruik van materiaal uit het atelier (ex. schilderdoek en er wordt dan met acrylverf gewerkt). Dit is geschikt voor cursisten die niet eerder geschilderd hebben en niet meteen alle materialen zelf willen aanschaffen.

Samen met de goede sfeer en professionele, leerzame lessen krijg je gratis koffie, thee en iets lekkers.

Inloopatelier: De kosten voor een losse les zijn €18,= als je zelf materiaal meeneemt en €21,= bij gebruik van materiaal uit het atelier (ex. schilderdoek)

Wil je inschrijven?

Dit kan telefonisch 0618073348 (bij Liesbeth van Houselt) of via de mail info@hofvanmeden.nl

Voor de aanvang van de lessen ontvangt u een bevestiging, met daarin alle benodigde informatie. Er dient voor aanvang van de lessen betaald te zijn, dan is uw inschrijving definitief.