Skip to main content

Vanaf woensdag 1 februari 2023 vervolgen de teken- en schilderlessen.

Beschikbare data 2023

De lessen in 2023.

Er wordt geschilderd in het sfeervolle, authentieke atelier in de eeuwenoude boerderij. De begeleiding wordt enthousiast en deskundig gegeven door Liesbeth van Houselt, zelf kunstschilder, met een jarenlange ervaring op het gebied van het verzorgen van schilderlessen.

De begeleiding wordt aangepast aan het niveau van de cursist en is dus individueel gericht. Sommige thema’s zullen echter ook groepsgewijs behandeld worden. Beginners en gevorderden zitten samen in een groep. Aan het eind van de les wordt gezamenlijk het werk van die dag bekeken en geëvalueerd, altijd in een positieve sfeer!

Er kan worden ingeschreven voor 4 lessen (lesblok). Ook worden er losse schilderlesdagen georganiseerd. Inschrijven hiervoor kan per keer.

DATA LESBLOK:

Vanaf 1 februari 2023 starten de lessen en zijn de data:

Woensdagmorgen 1, 15 febr. en  1, 15 maart

Donderdagavond 2, 16 febr. en 2, 16 maart

DATA SCHILDERLESDAG:

Zaterdag 4 februari, 9.30-14.00u of

Zaterdag 4 maart, 9.30-14.00u

Kosten voor deelname

De 4 lessen in februari-maart kosten:

€70,= bij het gebruiken van eigen materiaal

€84,50 bij gebruik van materiaal uit het atelier (ex. schilderdoek en er wordt dan met acrylverf gewerkt). Dit is geschikt voor cursisten die niet eerder geschilderd hebben en niet meteen alle materialen zelf willen aanschaffen.

Samen met de goede sfeer en professionele, leerzame lessen krijg je gratis koffie, thee en iets lekkers.

Schilderlesdag:

€47,50,= per dag als je zelf je materialen meeneemt. Inclusief een eenvoudige (broodjes) lunch en koffie/thee gedurende de dag.

€55,= per dag bij gebruik van materiaal uit het atelier (excl. schilderdoek). Inclusief een eenvoudige (broodjes) lunch en koffie/thee gedurende de dag.

Wil je inschrijven?

Dit kan telefonisch 0618073348 (bij Liesbeth van Houselt) of via de mail info@hofvanmeden.nl

Voor de aanvang van de lessen ontvangt u een bevestiging, met daarin alle benodigde informatie. Er dient voor aanvang van de lessen betaald te zijn, dan is uw inschrijving definitief.