Skip to main content

op dit moment vinden er geen lessen plaats in Atelier Hof van Meden

Op dit moment vinden er geen lessen plaats bij Hof van Meden

Er wordt geschilderd in het sfeervolle, authentieke atelier in de eeuwenoude boerderij. De begeleiding wordt enthousiast en deskundig gegeven door Liesbeth van Houselt, zelf kunstschilder, met een jarenlange ervaring op het gebied van het verzorgen van schilderlessen.

De begeleiding wordt aangepast aan het niveau van de cursist en is dus individueel gericht. Cursisten kiezen zelf het onderwerp dat ze willen schilderen. Beginners en gevorderden zitten samen in een groep. Aan het eind van de les wordt gezamenlijk het werk van die dag bekeken en geëvalueerd, altijd in een positieve sfeer.

Kosten voor deelname

Schilderlesdag:

€47,50,= per dag als je zelf je materialen meeneemt. Inclusief een eenvoudige (broodjes) lunch en koffie/thee gedurende de dag.

€55,= per dag bij gebruik van materiaal uit het atelier (excl. schilderdoek). Inclusief een eenvoudige (broodjes) lunch en koffie/thee gedurende de dag.

Het is mogelijk dat je een onderwerp op een ander materiaal wil maken (bijv. iets op hout). Je hoort van te voren welke kosten eraan verbonden zijn.

Wil je inschrijven?

Dit kan telefonisch 0618073348 (bij Liesbeth van Houselt) of via de mail info@hofvanmeden.nl

Voor de aanvang van de les ontvang je een bevestiging, met daarin alle benodigde informatie. Er dient voor aanvang van de lessen betaald te zijn, dan is de inschrijving definitief.